Editie 2020 afgelast

Beste deelnemer,  

Afgelopen jaar zijn wij als bestuur van MTB ’t Zand weer bezig geweest om een succesvolle 6 uur van t zand te organiseren. Dit doen wij jaarlijks met veel energie, inspanning en uiteindelijk voldoening. 

Echter lopen wij dit jaar vast op de huidige regelgeving omtrent Covid-19, met name om te voldoen aan deze regels zoals jullie van ons als organisatie mogen verwachten. 

Wij streven ernaar als organisatie om een kwalitatief hoogwaardige wedstrijd te organiseren. Zeker wanneer hier de gezondheid en veiligheid mee speelt. Het gevolg is dat dit een te hoge druk op ons als organisatie geeft en we daardoor de kwaliteit en regels niet kunnen waarborgen.   

Hierdoor hebben wij als bestuur moeten besluiten dat tot onze grote spijt en ondanks de vele inspanningen de 6 uurs van ’t Zand geen doorgang kan vinden en uitgesteld wordt naar 2021.  

Wij willen iedereen ontzettend bedanken voor jullie support, steun en inzet tot nu toe. Ook willen we graag alle sponsoren bedanken voor het vertrouwen in ons als organisatie. 

Wij hopen dat we volgend jaar weer op jullie mogen rekenen om toch de meest voldane manier of af te zien weer te kunnen realiseren.  Bedankt voor het begrip.

Stichting MTB ‘t Zand

Geef een reactie